BiH

Njemica traži oca koji je porijeklom iz Sarajeva

Državljanka Njemačke Jasminka Schneider na svom Facebook profilu objavila je informaciju da traga za ocem Buljkom Kalajdžićem, kojem je posljednja adresa bila u Sarajevu.

Jasminka Schneider-otac-Screenshoot-YouTube

Ona je na svom profilu na ovoj društvenoj mreži objavila i neke informacije s kojima raspolaže o svom ocu – da je rođen 16. juna 1953. godine i da je 1973. radio kao šumar u Njemačkoj, piše “Radiosarajevo.ba“.

„Već 1975. godine se vratio u Jugoslaviju kao vojnik. Njegova posljednja adresa bila je u Sarajevu, a živio je s bratom Mehmedom Kalajdžićem. Ako neko ima bilo kakav trag, molim vas kontaktirajte me. Pišite na njemačkom ili engleskom jeziku“, dodala je Jasmina u svojoj objavi, naglašavajući da je poželjno da se dijeli njena objava sa Facebooka u što više zemalja.

Ich suche meinen Vater!!!!!Sein Name ist Buljko Kalajdzic geb.16.06.19531973 war er Waldarbeiter für die Wolff…

Gepostet von Jasminka Schneider am Dienstag, 26. Februar 2019


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh