BiH

Dodik – Al Sharrah: Povećati investicije Kuvajta u BiH

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik razgovarao je danas u Sarajevu s ambasadorom Kuvajta u BiH Abdulazizom Al Sharrahom.

Dodik - Al Sharrah - Fena

Dodik i Al Sharrah suglasni su da su odnosi između BiH i Kuvajta dobri, bez otvorenih pitanja i da treba raditi na njihovom dodatnom jačanju, kao i povećanju investicija Kuvajta u BiH.

Dodik je upoznao ambasadora Kuvajta s političkom situacijom u BiH i izrazio nadu da bi se vlast u zajedničkim organima mogla formirati u toku marta, čime bi se dobio novi zamah za rješavanje postojećih problema.

Dodik je čestitao kuvajtskom ambasadoru Al Sharrahu Dan državnosti Kuvajta i zamolio ga da kuvajtskom šeiku Sabahu Al Ahmadu Al Sabahu prenese njegove lične čestitke i čestitke svih u BiH, saopšteno je iz Predsjedništva BiH, prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh