BiH

Stanivuković iznenađen: “Hoćeš keks, hoćeš vode…”

Hoćeš keks, hoćeš vode, jel’ ti vruće, jel ti hladno? Potpuno drugačiji pristup prema meni u današnjem policijskom ispitivanju. Ni majka rođena nije prema meni tako ljubazna. Ovo je šesta krivična prijava protiv mene. Ispada da je bitnije ko je snimio, nego što je prijećeno Begiću – kazao je Stanivuković.

Poslanik PDP u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković ispitan je danas u banjalučkoj policiji nakon što je ranije objavio audio-snimak na društvenim mrežama, a koji se, kako je navodio, odnosi na policijsko saslušanje njegovog saradnika Ivana Begića.

– Hoćeš keks, hoćeš vode, jel’ ti vruće, jel ti hladno? Potpuno drugačiji pristup prema meni u današnjem policijskom ispitivanju. Ni majka rođena nije prema meni tako ljubazna. Ovo je šesta krivična prijava protiv mene. Ispada da je bitnije ko je snimio, nego što je prijećeno Begiću – kazao je Stanivuković nakon ispitivanja u policiji.

On je danas bio na ispitivanju u PU Centar u Banjaluci u prisustvu svog tima i advokata Smiljane Babić-Moravac.

Iz policije RS su najavili da će protiv Stanivukovića i Begića podnijeti izvještaj za krivično djelo neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje,prenosi RTVBN

S tim u vezi je trebalo da Stanivuković da izjavu, a tvrdio je da audio-snimke dobijaju od ljudi iz policije RS.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh