BiH

Stanivuković i Begić danas na saslušanju u MUP-u bh. entiteta RS

Poslanik u NSRS Draško Stanivuković i njegov saradnik Ivan Begić danas će biti saslušani u Policijskoj upravi Banja Luka, zbog kako policija tvrdi počinjenog krivičnog djela neovlašteno tonsko snimanje i prisluškivanje.

Draško Stanivuković - Twitter

Begić će u pratnji advokata pristupiti saslušanju u 12 sati, a Stanivuković u 13 sati u Policijskoj stanici Centar.

Afera „Poligraf“, koja ovih dana potresa MUP Republike Srpske, ne jenjava, a u toku su nova saslušanja Begića i Stanivukovića.

Od Begića je policija također tražila dopunu izjave vezano za krivično djelo oštećenja tuđe stvari, odnosno lupanja automobila Draška Stanivukovića,prenosi Radiosarajevo

Podsjećamo, dok iz MUP-a Republike Srpske tvrde da je Begić 12. februara u 14:10 sati odbio da se podvrgne poligrafu, a što je svojevrsni presedan u dosadašnjim istragama, posebno kada su svjedoci oštećenih u pitanju, Begić s druge strane tvrdi da nije odbio poligraf 12. februara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh