BiH

U punoj dvorani u Visokom održana sedma manifestacija “Noć tursko-bosanskog prijateljstva”

Sedma manifestacija "Noć tursko-bosanskog prijateljstva" održana je sinoć u Visokom u organizaciji Općine Visoko i Bosansko-turske platforme prijateljstva.

Ovaj jedinstveni kulturno-muzički događaj upriličen je u KSC "Mladost", a inače ima za cilj jačanje bratskih odnosa između Bosne i Hercegovine i Republike Turske. U trosatnom programu učestvovali su "Divanhana", Armin Muzaferija, Ilma Karahmet, KUD Visoko, te pjevač i suorganizator iz Republike Turske – Orhan Cakmak.

Programu je prisustvovao i ambasador Republike Turske u BiH Haldun Koc, koji se zahvalio svim prisutnim, te dodao da ovaj dogogađaj organizira da bi se učvrstile veze Bosne i Hercegovine i Turske.

Naš odlični pjevač Armin Muzaferija nije krio oduševljenje manifestacijom.

– Ponosan sam što je moj grad bio domaćin ovako značajnog događaja i još ponosniji što su moji sugrađani, kao i uvijek, fenomenalno dočekali sve goste. Divno veče je iza nas i ovo je dodatna motivacija da još veće i ljepše stvari pravimo u Visokom – kaže Muzaferija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh