BiH

Zar se OVAKO obučavaju budući vozači? Ni auto-škole više NE POŠTUJU pravila

Ogorčeni Banjalučani svakodnevno na društvenim mrežama objavljuju fotografije bahatih vozača koji se nepropisno parkiraju po cijelom gradu, po trotoaru i zelenim površinama.

Parking u Banjaluci - Facebook

Najnovija slika osvanula je danas na Facebook stranici “Parking papci”, a pokazuje da danas ni auto-škole ne poštuju saobraćajna pravila, koja bi inače trebalo da prenose svojim kandidatima.

“Iako je na ovoj lokaciji kapacitet parkinga nedovoljan da bi svi stanovnici okolnih zgrada parkirali, ovo svakako nije način da se parikira. Ovo predstavlja jako lošu reklamu za auto školu”, objavljeno je na Facebooku, prenosi “SrpskaInfo“.

Iako je na ovoj lokaciji kapacitet parkinga nedovoljan da bi svi stanovnici okolnih zgrada parkirali, ovo svakako nije način da se parikira. Ovo predstavlja jako lošu reklamu za auto školu.

Gepostet von Parking papci – Banja Luka am Donnerstag, 21. Februar 2019


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh