BiH

“Imao sam ponuda da ‘Minku’ i ‘Omerovcu’ ubacim u politiku, ali sam ih odbio. Nedavno sam dobio komentar kao: ‘Nisi mi više smiješan, kao što si nekad bio’…”

Biti mladi pisac ili književnik nije zanimanje koje stalno susrećemo. Dok su mnogi tinejdžeri svoje slobodno vrijeme posvećivali zabavi Hazim Hadžić iz Kalesije je svoje slobodno vrijeme posvećivao svojim knjigama.

Javnosti širom regiona ovaj mladi pisac poznat je zbog Instagram profila ‘Omerovca’, na kojem svakodnevno kroz likove istoimene Omerovce, ali i mnogo popularnije Minke nasmijava ljude.

Razgovarali smo s Hazimom, koji nam je otkrio da i pored pohvala koje dobiva, na njegovu adresu ponekad stižu i negativni komentari. U video prilogu pogledajte kako se on nosi u takvim situacijama.

Cijeli intervju sa Hazimom Hadžićem pogledajte uskoro na “Source” portalu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh