BiH

“Žene vole provod u krevetu, a ja mogu 15 puta za noć. Mršave i plave ne dolaze u obzir”

Kaže nam na početku da smo ga trebali davno nazvati, jer je narodu dosta više politike i teških tema. On je legenda i njegova priča je mnogo zanimljivija. Taib Seferović iz Zenice čeka 50 ženu.

No image - Haber.ba

Sa 11 godina sam se oženio prvi put. U 13 godini sa dobio prvo dijete. Imao sam u životu 49 žena, 50 djece i 250 unučadi. Bio sam drugi razred osnovne škole i oženio se. Nije malo 50 djece napraviti. Još nisam našao 50 ženu, ali tražim. Žalim malo i za zadnjom suprugom, umrla je. Sve sam svoje žene sam volio. Brzo se zaljubim, ali se brzo i odljubim“, kaže za “Source” kroz smijeh Taib.

Bio je kaže sportista, bokser, harmonikaš, taksista. Putovao po svijetu i pravio djecu gdje god je stigao.

Zna me cijela Evropa i imam djecu svugdje u svijetu. Živim normalan život. Ne pijem, ne pušim. U braku sam bio po mjesec, dva, godinu, 20 godina. Se*s je presudan. Mogu 15 puta za jednu noć. Moj sin ne može više od dva puta. Nikad nisam ni pušio ni pio. Žene vole malo provoda u krevetu. Moraš biti sa njima otvoren. Njima treba malo, se*s i gotiva. Se*s je zakon. Nemoj spavati sa ženom svojom deset dana, pa ćeš vidjeti kako se ponaša“, kaže nam Taib.

Džemilu je volio više od svih drugih. Ona je sada u Njemačkoj, u braku je ali je on nikad nije zaboravio.

Sada tražim 50 ženu i nek se jave sve koje su zainteresovane. Bio sam u Rusiji, Bugarskoj,Poljskoj, Njemačkoj, Turskoj, tu imam dvoje djece, pa ako ovo vide nek mi se jave. Znam možda za 30 djece gdje su i šta rade, ostalo ne znam. Skoro me zaustavila policija. Traži mi momak saobraćajnu. Čekam ga i nikako da mi vrati. Ustanem do njega, pitam šta je problem, gdje sam pogriješio. Kaže on meni ‘Ti si moja tata’ i plače“, priča Seferović.

Čak i u Ukrajini ima dijete, Srbiji, Hrvatskoj, ne znam ni on gdje sve nije bio i ostavio svoje potomke.

Rođen sam 1954. godine. Volim žene. Moraš biti kavaljer prema ženi da bi je osvojio. Barem na prvim sastancima. Ja volim malo punije žene i da znaju u se*su svašta nešto. Od 70 do 90 kila. Mršave i plave ne dolaze u obzir. A godine su također bitne, ne treba mi stara i ružna, nego zgodna mačka“, naglašava na kraju, prenosi “Source“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh