BiH

Stiže proljeće! Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih nekoliko dana

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme

Vijesnici poljeća - Nezavisne.com

Prijepodne lokalno po kotlinama u Bosni može biti magle. Krajem dana vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka između -5 i 6°C,a najviša dnevna između 8 i 16°C.

U utorak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka između -4 i 6°C, a najviša dnevna između 9 i 15°C.

U srijedu u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između -4 i 6°C,a najviša dnevna između 8 i 14°C,prenosi Slobodnabosna

U četvrtak u Hercegovini sunčano. U Bosni umjereno oblačno. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između -2 i 6°C, a najviša dnevna između 7 i 16°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh