BiH

“Tehnički problemi” na EYOF-u: Psi prekinuli takmičenje na Bjelašnici

Redari su pokušavali na sve načine da ih izvedu sa staze

eyof-psi-Screenshoot-YouTube

Reprezentacija Norveške najuspješnija je nacija Evropskog olimpijskog festivala mladih (EYOF) koji je održan u Sarajevu i Istočnom Sarajevu, piše “Fokus.ba“.

EYOF 2019 svečano će biti zatvorena na večerašnjoj ceremoniji na trgu ispred zgrade Gradske uprave Istočno Sarajevo, kojoj će prisustvovati i članovi Predsjedništva BiH.

Zadnji dan takmičenja obilježila je i jedna zanimljivost. U podnožje staze na Bjelašnici utrčali su psi koji su prekinuli takmičenje.

Redari su pokušavali na sve načine da ih izvedu sa staze.

Pogledajte video koji je zabilježila ekipa Face TV-a:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh