BiH

Tragikomična situacija u centru Sarajeva: Pogledajte kako radnici “krpe” rupe na cesti

Kod parking prostora Sarajevo City Centra u srcu Sarajeva uposlenici KJKP “Rad”, bez ikakve mehanizacije, rade na saniranju rupa na cesti koje su do sada remetile normalno odvijanje saobraćaja ovim dijelom grada.

KJKP Rad-Screenshot-YouTube

S obzirom na to da su građani glavnog grada BiH u proteklom periodu prijavili rupe na cesti i to na više lokacija, koje mogu kako oštetiti automobil tako i ugroziti sigurnost učesnika u saobraćaju, dva radnika KJKP “Rad” od ranih jutarnjih sati rade na ispunjavanju šupljina na cesti katranom, piše “Klix.ba“.

Međutim, očevici su primijetili da ovi uposlenici osim lopate i službenog vozila ne posjeduju nikakvu drugu mehanizaciju i da su prinuđeni rukama i nogama sanirati oštećenja na asfaltu.

Naime, jedan od radnika iz prikolice službenog vozila lopatom zahvaća katran kojim zatim ispunjava rupe na putu, a umjesto valjka nogama nastoji ravnomjerno rasporediti smjesu na cesti.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh