BiH

Bogat program trećeg dana EYOF-a: Počinje takmičenje u umjetničkom klizanju

U 11:05 sati u sarajevskoj Skenderiji počet će program brzog klizanja a potom i umjetničkog klizanja

No image - Haber.ba

(AA) – Program trećeg dana takmičarskog programa Europskog omladinskog olimpijskog festivala – EYOF 2019 počet će u 8:30 sati u dvorani “Peki” na Palama prvim susretima u karlingu.

Danas će biti odigrano 12 mečeva u ovom sportu, a dan će započeti mečevima Njemačka – Poljska, Slovenija – Italija i Švicarska – Norveška.

Od 10 sati planirana je utrka ženskog veleslaloma u alpskom skijanju na Jahorini, dok će na Igmanu biti održano takmičenje u biatlonu na 12,5 kilometara za muškarce. Nakon toga planiran je start utrke za žene na 10 km.

U 11:05 sati u sarajevskoj Skenderiji počet će program brzog klizanja a potom i umjetničkog klizanja. Najprije će biti održano takmičenje u brzom klizanju na 1.000 metara u obje konkurencije, a od 13 sati počet će takmičenje u umjetničkom klizanju.

U Zetri će biti održana dva hokejaška meča a sastat će se Bjelorusija i Finska u 15 sati te Švicarska – Češka u 19:30 sati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh