BiH

Pogledajte kako u Mostaru sinoć “pleše” javna rasvjeta

Groznica subotnje večeri sinoć je zahvatila i mostarski Bulevar.

Mostar - Screenhot/Facebook

Nakon jučerašnjeg uništavanja dva stupa, tokom subotnje večeri, ekipa portala “Bljesak” zatekla je ‘strobe svjetla’ koji uvelike podsjećaju na disko. Na otvorenome. Na gradskoj magistrali.

Podsjetimo, vozač kamiona koji je u petak prevozio kućice sa Šetališta, krećući se Bulevarom, srušio je jedan rasvjetni stub, a potom udario u drugi, nakon čega je pobjegao s mjesta.

Uprkos povicima brojnih građana da se zaustavi, on to nije učinio. Vrijednost materijalne štete bit će naknadno utvrđena, prenosi “Radio Sarajevo“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh