BiH

STIŽE SVJEŽIJE VRIJEME: Padavine na sjeveru BiH i planinama

U BiH se sutra očekuje pretežno oblačno i suho, uz slabe padavine mjestimično na sjeveru i brdsko-planinskim predjelima, a u Hercegovini umjerena do jaka bura.

Zima - Srpskainfo.com

Slab snijeg povremeno može padati u brdsko-planinskim predjelima na zapadu i istoku, a na sjeveru je moguća slaba kiša ili susnježica, dok će na jugu biti pretežno suvo.

Preovladavaće svježije nego prethodnih dana, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
Puhat će slab sjeverni ili promjenljiv vjetar, a u Hercegovini umjerena do jaka bura, u jačanju do kraja dana.

Jutarnja temperatura vazduha iznosit će od minus dva do tri, na jugu do šest, a najviša dnevna temperatura od jedan do sedam, te na jugu do 11 Celzijusovih stepeni, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 13 sati: Bjelašnica minus šest, Han Pijesak minus dva, Kalinovik minus jedan, Sokolac nula, Sarajevo jedan, Mrkonjić Grad i Srebrenica dva, Gacko, Rudo i Šipovo tri, Višegrad, Nevesinje i Foča četiri, Bijeljina, Novi Grad, Prijedor i Ribnik pet, Banjaluka i Doboj šest, Bileća osam, Trebinje 10, Mostar 11 i Neum 14 stepeni Celzijusovih, prenosi “Srna”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh