BiH

“Prozivaju ga” zbog rušenja mosta na Ilidži: “Ljudi koji pojma nemaju mogu pričati šta hoće!”

Pješački most na rijeci Željeznici, koji se jučer srušio, a koji povezuje naselja Lužani i Pejton na Ilidži, u potpunosti je devastiran.

Srušeni most na Ilidži - Twitter

Rijeka Željeznica, koja se izlila usljed velikim padavina u BiH, gotovo je u potpunosti srušila novoizgrađeni most na Ilidži.

Podsjećanja radi, vrijednost radova ovog mosta iznosi oko 1,3 miliona KM, a na konkursu za izvođača radova je izabrana firma “Porobić” iz Zavidovića. Ugovorni organ za gradnju mosta je Općina Ilidža.

Za “Source” portal danas je govorio načelnik Općine Ilidža, Senaid Memić, koji je prokomentarisao rušenje ovog mosta, te situaciju u ostalim dijelovima Općine Ilidža kada su u pitanju poplave.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh