Politika

Rešidat: “Od Čovića očekujem da napiše Evanđelje po Draganu”

Dakle moji prijatelji koji ste čitav svoj život slavili Božić, išli na mise i praktikovali vjeru po novom zavjetu ništa vam se ne pika

Samer Residat-Screenshot-YouTube

“Dok je Čovića u političkom zivotu BiH, nema nama napretka!”, napisao je večeras na svom Facebook profilu Samer Rešidat, potpredsjednik Demokratske fronte, piše “Fokus.ba“.

“Izjava da u Kantonu Sarajevo nema niti jednog legitimnog Hrvata bi trebala da bude jasna poruka svim Hrvatima u BiH. Upotrebna dozvola koja vam daje legitimitet pripadnosti hrvatskom narodu izdaje se u prostorijama HDZ-a.

Dakle moji prijatelji koji ste čitav svoj život slavili Božić, išli na mise i praktikovali vjeru po novom zavjetu ništa vam se ne pika. Džaba vam sve kada to niste radili u skladu sa HDZ-ovim principima.

U skorijem periodu osim apelacije koju je napisao, od Čovića očekujemo da napiše i Evanđelje po Draganu jer ova po Mateju, Marku, Ivanu ili Luki vjerovatno nisu legitimna jer niti jedan od pomenutih evanđelista nije bio član HDZ-a.

Na kraju, ako stvarno želi da pomogne Hrvatima i Bosni i Hercegovini, onda neka se povuče iz političkog života i ode u političku penziju!”, napisao je Rešidat.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh