BiH

Oglasio se Davor Dragičević: Ako mi se nešto dogodi, zna se ko su krivci

Nakon što se od početka ove godine nije pojavljivao, niti je iko znao gdje je, na Facebook grupi “Pravda za Davida” oglasio se Davor Dragičević s nepoznate lokacije.

Davor

On je poručio da traži da se slučaj njegovog ubijenog sina Davida prebaci u Tužilaštvo BiH.

– Još uvijek sam zdrav, pri zdravom razumu nisu uspjeli da me likvidiraju. Mogu me fizički ubiti, ali ono što mi nikad neće uzeti to je istina i pravda za Davida. Cijeli fokus su htjeli da skrenu sa istrage ko je ubio Davida Dragičevića, a to je osnovno što nam u ovom trenutku treba. Ko je ubio Davida Dragičevića, recite da znamo. Zato je jedini zahtjev da se predmet prebaci na Državno tužilaštvo. Nijednu grešku, ništa nismo uradili tokom ovih 10 mjeseci. Ako mi se nešto desi, zna se ko je kriv – poručio je Davor dodajući:

– Nemojte, ljudi, sebi ništa zamjeriti, oni bi ovo uradili i da nismo bili na ulici. Hapsili bi, tukli i prijetili smrću. I da se nismo nigdje okupili, oni više nemaju gdje. Dokazi postoje. Pitanje za sve roditelje, i one koji me podržavaju i ne podržavaju, evo zašto želim da se slučaj prebaci na Državno tužilaštvo. Zamislite da vam se dijete razboli, a nemate se kome obratiti. Hoćete li ostaviti dijete institucijama ove države ili ćete dijete poslati u inostranstvo.

Ja od ovog nemam više šta očekivati, mogu me ubiti i to je jedino. Ako mi se šta dogodi zna se ko su krivci: Dragan Lukač, Darko Ilić, pripadnici MUP-a s pres-konferencije, Milorad Dodik, Željka Cvijanović i tužioci.

Gepostet von Radanovic Suzana Zoran am Montag, 7. Januar 2019


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh