BiH

OPREZ, PRVO MINUS 15, A ONDA NOVI SNIJEG: Evo kakvo nas vrijeme očekuje naredna četiri dana

Danas u Hercegovini i na jugozapadu Bosne pretežno vedro

Snijeg - Avaz.ba

U ostatku naše zemlje pretežno oblačno vrijeme, uz djelimično razvedravanje tokom dana. Slab snijeg ponegdje u centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnje temperature od -10 do -3, na planinama do -16, a dnevne od -5 do 4 °C.

U utorak jutro u Bosni umjereno do pretežno oblačno, a u Hercegovini pretežno vedro. Tokom dana porast naoblake. U večernjim satima snijeg u većini područja. U Posavini uglavnom bez padavina, a na krajnjem sjeverozapadu Bosne je moguća i kiša. Jutarnje temperature od -12 do -6, a dnevne od -1 do 6, na jugu do 5 °C.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme. U sjevernim područjima Bosne i na jugu Hercegovine kiša, a u ostatku zemlje susnježica i snijeg. Tokom dana padavine postupno slabe i prestaju. Jutarnje temperature od -4 do do 4, a dnevne od -1 do 6 °C.

U četvrtak u Hercegovini i na jugozapadu Bosne pretežno sunčano, a u ostatku naše zemlje pretežno oblačno vrijeme. U većem dijelu Bosne se očekuje snijeg. Jutarnje temperature od -6 do 4, a dnevne od -3 do 6 °C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh