BiH

“POTPUNO RAZUMIJEM ŠTO SE DAVOR KRIJE, BISTE LI SE VI PREDALI NA NJEGOVU MJESTU?”

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, u intervjuu za “Večernji list” govorila je o cijelom slučaju, borbi grupe ‘Pravda za Davida’, ali i posljednjim dešavanjima u Banjaluci i protestima tokom kojih se Davoru Dragičeviću, Davidovom ocu, gubi svaki trag.

Davor Dragičević - Nezavisne.com

Znam koliko i vi, iz medija. Od nedjelje s njim nemam nikakvih kontakata. Mislim da policija zna gdje je on, ali ne mogu tvrditi. Jednostavno ne znam – kaže 42-godišnja Suzana.

Suzana Radanović – Screenshot/Facebook

I ona je, kao i svi ostali, čitala da se Dragičević navodno krije u zgradi britanske ambasade u Sarajevu, što je britanski ambasador Matt Field demantirao.

I ja sam također čula da je Davor ponudio uslove za svoju predaju, da mu ne bude određen pritvor. Ne znam je li to istina i ne znam gdje je, ali potpuno razumijem što se krije. Biste li se vi predali na njegovu mjestu? Da ga zatvore, rastrgali bi ga. Jednog dana bismo čuli da se objesio plahtom. Ja njima ništa ne vjerujem, kao ni Davor. I kome da prijavim njegov nestanak? Prijavila sam nestanak djeteta pa sam ga našla mrtvog – kaže Suzana Radanović dodajući da je “policija uništila sve od dokaza što je mogla uništiti“, piše “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh