BiH

Vijeće ministara BiH sutra o stanju u oblasti migracija

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine sutra bi trebalo da razmatra Informaciju o stanju u oblasti migracija u Bosni i Hercegovini u vezi s povećanim prilivom migranata u BiH.

Vijeće ministara BiH - News-blic.com

Trebala bi biti razmatrana i Informacija o prijedlogu rješenja za osiguranje kontinuirane zaštite i pomoći strancima žrtvama trgovine ljudima u BiH.

Na dnevnom redu sjednice Vijeća ministara BiH bi, između ostalog, trebala da se nađe i Informacija o trenutnom stanju pripreme odgovora na dodatna pitanja iz Upitnika Evropske komisije.

Predviđeno je i razmatranje Prijedloga odluke o odobravanju novog zapošljavanja u Ustavnom sudu BiH kao i Prijedloga pravilnika o unutrašnjoj organizaciji Instituta za mjeriteljstvo BiH, prenosi “Fena”.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh