BiH

VASKOVIĆ KRENUO U KONAČNI OBRAČUN S “KUMOM PRAVOSUDNOG KRIMINALA”: “Pitanja za Kostreševića; Lepira, Vreću i Baroš i nekoliko pitanja za TEGELTIJU”!

Novi blog Slobodana Vaskovića prenosimo u cijelosti

Davor Dragiicevic BN

Pitanja za Sinišu Kostreševića

-Da li je tačno da ste (UKP MUP RS) u posjedu snimka zvjerskog premlaćivanja Davida Dragičevića, u ranim jutarnjim časovima 18.03.2018. godine?

-Ako je tačno da jeste u posjedu tog snimka, da li ste identifikovali lica koja učestvuju u premlaćivanju Davida Dragičevića

-Ako je tačno da ste u posjedu tog snimka, kome ste ga pokazali i kakve su reakcije bile?

-Da li ste identifikovali onaj sivi automobil, iz noći 17/18.03., kada je teško pretučeni David Dragičević otet, (za taj automobil sam vas već pitao) i ako jeste kome pripada?

-Da li vam je mučno sjediti sa Draganom Lukačem, Darkom Ilićem i posebno Darkom Ćulumom?

Pitanja za Želimira Lepira, Dalibora Vreću i Zoricu Baroš – zločinački tužilačk

-Ko vam je zabranio da podignete optužnicu protiv inspektora Siniše Kojdića, koji je, izvan svake razumne sumnje, najodgovorniji za nestanak donjeg veša likvidiranog Davida Dragičevića, što je bio krunski dokaz da je dvadesetjednogodišnji Mladić ugušen/zadavljen?

-Da li vam je podizanje optužnice protiv Kojdića zabranio Pjevač?

Pitanja za Milana Tegeltiju, predsjednika VSTS, KUMA Pravosudnog kriminalnog KLANA

-Koliki je uticaj profesionalnih prostitutki, čije usluge redovno koristite, na imenovanja sudija i tužilaca?

-Da li se, okvirno, može reći da taj uticaj doseže 30 posto?

-Zbog čega prostitutke, čije usluge koristitite, mahom u Neumu, u taj grad stižu službenim vozilima najviših pravosudnih institucija?

-Da li ćete zajedno sa Miodragom Bajićem, sa kojim ste sakrili/uništili određeni CD u trajanju od 12 minuta, organizovati moju Likvidaciju, uz pomoć vašeg ličnog prijatelja Darka Ilića, naredbodavca Likvidacije Davida Dragičevića,piše Slobodnabosna

-Šta ima u “Portoriku”?

Bajić i Smiljanić

-Da li se vi i Bajić prisjetite bar ponekad, sa sjetom, Brane Smiljanića, vašeg omiljenog ličnog lihvara?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh