ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
BiH

ADAM ŠUKALO: “Nema više kompromisa, svi prekinite kampanju i na Trg!”

Poslanik u Skupštini Republike Srpske Adam Šukalo oglasio se na Facebooku povodom protesta Davora Dragičevića.

Adam Šukalo - Screenshot/BN TV

“Nema više kompromisa. Ovo su teške riječi, zato ću se ograditi i reći – naredni redovi su samo moje mišljenje. Međutim, svim srcem osjećam i znam da će opozicija biti podjednako kriva ukoliko ne učini sledeće – svi politički predstavnici koji žele dobro svom narodu i građanima Republike Srpske moraju momentalno prekinuti predizbornu kampanju koju su do sada vodili i pridružiti se grupi Pravda za Davida i Davoru na Trgu“, napisao je Šukalo.

On je istakao da ne zna koliko je potrebno da se ponavlja kako bi njegove kolege političari shvatili da je ovo istorijski trenutak za Republiku Srpsku, piše “Slobodna Bosna“.

“Šta i koga, dođavola više, vi imate da predstavljate u zemlji u kojoj je moguće maltretirati, silovati i ubiti nečije dijete, bez ikakve sankcije, bez ikakve istrage, bez da zločinci trepnu zbog toga, a zatim i da divljački i bez časti vrijeđaju mrtvo dijete i njegovu porodicu putem javnih servisa, odnosno “državnih” medija?! Prestanite pobogu sa izgovorima! Režim će vas svakako napadati kako politizujete slučaj, ali ovo je sada zaista isključivo pitanje politike! Bez politike, poštovane kolege, neće i ne može biti rješeno ubistvo Davida Dragičevića, jer istragu sputava upravo ista ta politika. Šta je potrebno više reći, koliko je potrebno još isplakanih suza na Trgu da biste vi pokazali reakciju dostojnu pravih predstavnika građana i reakciju dostojnu Čovjeka!? Urazumite se, pokažite da ste vrijedni uloge koju obavljate i pridružite se svom narodu na Trgu! Dođite svi masovno, ukupno članstvo, a ne samo predstavnici partija, jer u ovom sudbonosnom trenutku svako od nas ne definiše samo ishod ovog slučaja, već određujemo sami sebe – karakterom i dušom“, naveo je Šukalo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh