BiH

U Brčko distriktu 11. juli Dan žalosti

Dan žalosti obilježava se obveznim isticanjem zastave Bosne i Hercegovine na pola stijega odnosno jarbola na zgradama Vlade i institucija Brčko distrikta BiH

Dan žalosti - Nezavisne

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH donio je Odluku o proglašenju 11. jula 2018. godine Danom žalosti u Brčko distriktu BiH povodom stradanja u Srebrenici i kolektivnog ukopa posmrtnih ostataka.

Dan žalosti obilježava se obveznim isticanjem zastave Bosne i Hercegovine na pola stijega odnosno jarbola na zgradama Vlade i institucija Brčko distrikta BiH.

Dana, 11. jula 2018. godine medijske kuće i organizatori kulturno-umjetničkih i sportskih manifestacija na teritoriju Brčko distrikta BiH dužni su prilagoditi svoje programske sadržaje Danu žalosti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh