ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
BiH

Obustavljen saobraćaj na putu M17 Rajlovac-Stup

Na autoputu A-1 dionici Sarajevo zapad-Lepenica zbog aktivnog klizišta na lokalitetu Ban Brdo, saobraćaj je u tunelu Igman, kao i na mjestu radova, preusmjeren iz vozne u preticajnu traku.

Policija - Zadarski.hr

Zbog saobraćajne nesreće na autoputu A-1 Sarajevo-Zenica, u blizini naplatnog mjesta Papratnica, usporeno je saobraćanje.

Zbog sanacije klizišta na lokalitetu Treševine, dionica Sarajevo sjever – Sarajevo zapad (desna strana po stacionaži), usporeno je saobraćanje.

Povećana je opasnost od odrona zemlje ili kamenja na dionicama koje vode kroz usjeke, kao i preko planinskih prevoja, a posebno na putnim pravcima: Sarajevo-Foča, Bihać-Bosanska Krupa, Konjic-Mostar, Jajce-Banja Luka, Bugojno-Novi Travnik, Rogatica-Višegrad i Turbe-Karanovac.

Na magistralnom putu M-14.1 Bosanska Gradiška-Bosanska Dubica u mjestu Gašnica, nakon djelimičnog povlačenja vode sa kolovoza, sva vozila saobraćaju naizmjenično, jednom trakom.

Za teretna vozila preko 3,5 t saobraćaj je obustavljen na magistralnom putu M-14.1 Bosanski Brod-Velika Brusnica, kao i na regionalnom putu R-419 Rakitno-Blidinje.

Zbog sanacionih radova na vijaduktu Briješće na magistralnom putu M-17 Rajlovac-Stup saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na kružni tok (rotor) u ulici Safeta Zajke.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Iz BIHAMK-a napominju vozače da je posjedovanje zimske opreme, bez obzira na vremenske uslove, zakonski obavezno do 15.04.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh