BiH

U Jajcu zbog radova na snazi novi režim saobraćaja

Iz Općine Jajce saopštili su kako je zbog nastavka radova na rekostrukciji ulice Hrvoja Vukčića Hrvatinića na snazi novi režim saobraćaja.

Radovi na putu - Ilustracija/Orahovica.hr

“Odlukom općinskog načelnika, Edina Hozana, izmijenjena je Odluka o privremenoj regulaciji saobraćaja od 27.2.2018. godine.

Od 14. marta 2018. godine na snazi je nova Odluka o privremenoj regulaciji saobraćaja prema kojoj:

1. Zabranjuje se saobraćaj svim vozilima sa kružnog toka u ulicu H.V.Hrvatinića.

2. Zabranjuje se saobraćaj preko Starog plivskog mosta.

3. Dozvoljava se saobraćaj službenim vozilima oružanih snaga BiH, MUP-a, hitne pomoći, vatrogasne službe, pokopnih društava, komunalnih preduzeća, tehničke pomoći na cestama, inspekcije, pošte, brze pošte, taksi vozilima, vozilima u kojima se prevozi invalidna osoba i vozilima koja imaju odobrenje Općinske Službe stambeno-komunalnih poslova, obnove, raseljenih osoba i izbjeglica u vrijeme trajanja zabrane iz ulice ZAVNOBiH-a u ulicu H.V.Hrvatinića.

4. Odluka stupa na snagu danom donošenja a primjenjivat će se od 14. marta 2018. godine”, saopšteno je iz Općine Jajce, te mole građane za razumijevanje i strpljenje do okončanja radova…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh