BiH

Vremenska prognoza za narednih nekoliko dana

Danas pretežno oblačno vrijeme

Oblačno vrijeme - Avaz.ba

U jutarnjim satima kiša na krajnjem sjeveru i sjeverozapadu Bosne. Poslijepodne pljuskovi i grmljavina u većini područja. Jutarnja temperatura od 14 do 20, a dnevna do 24°C.

U utorak pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima u većem dijelu Bosne sa kišom. Poslijepodne lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom, u Hercegovini i dijelovima centralne i istočne Bosne. Jutarnja temperatura od 14 do 20, a dnevna od 18 do 24°C.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima u većem dijelu Bosne s kišom. Poslijepodne lokalni pljuskovi u većini područja. U Hercegovini je moguća grmljavina. Jutarnja temperatura od 12 do 18, a dnevna od 19 do 25°C,piše Slobodnabosna

U četvrtak prijepodne umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne smanjenje naoblake. Povremeni i slabi lokalni pljuskovi su mogući u Hercegovini i na istoku Bosne. Jutarnja temperatura od 12 do 18, a dnevna do 28°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh