BiH

Banja Luka – Pomoć popisivačima koji ne mogu da završe popisni krug

Popis stanovništva, domaćinstava i stanova na području grada Banjaluka se odvija bez problema i u toku je prikupljanje podataka o tome ko od popisivača, eventualno, ne bi mogao da završi popisni krug do kraja ovog procesa, izjavio je Srni Predsjednik gradske Popisne komisije Dubravko Malinić.

No image - Haber.ba


Popisivači (Foto: Arhiva)

“Popisivačima koji, eventualno, ne bi mogli završiti popisni krug u ispomoć šaljemo popisivače koji su završili svoje popisne krugove, kako bi se popis završio u roku”, rekao je Malinić.

On je istakao da se ulažu svi napori da bi se ispoštovao rok za popis i izrazio nadu da će popisivači uspjeti da završe posao na vrijeme.

Malinić je podsjetio da je na samom početku popisa bilo isključivanja popisivača, ali da je riječ o zanemarljivom broju.

Banjaluka ima 837 popisnih krugova, a na terenu je angažovano 837 popisivača i 105 instruktora. Popis stanovništva, domaćinstava i stanova u BiH trajaće do 15. oktobra do 21.00 čas.

(nezavisne)


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh