BiH

U Sarajevu otvoren novi “Centar za srce”

Renomirani tim doktora novog “Centra za srce”, koji vodi poznati kardiohirurg prof. dr. Mirsad Kacila, za Dan nezavisnosti, građanima Bosne i Hercegovine poklanja novi “Centar za srce”, koji se nalazi u zgradi Opće bolnice “Prim.dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu.

"Centar za srce" Sarajevo - PR/Haber.ba

Tim od 35 doktora i medicinskog osoblja spreman je primiti na tretman svakog pacijenta iz Bosne i Hercegovine.

“Centar za srce” vrši usluge u oblasti kardiohirurgije odraslih, interventne kardiologije i dječije kardiohirurgije…

Tim doktora okupljenih oko dr. Kacile osposobljen je za sve vidove intervencija na srcu, od kateterizacije do najsloženijih zahvata na otvorenom srcu.

Centar nudi luksuzne uslove za smještaj i liječenje pacijenata, s najvišim standardima u oblasti kardiohirurgije i kardiologije.

U njegovim okvirima se nalaze i operacione sale, od kojih su i sala za interventnu kardiologiju i kardiohirurške procedure.

Sve je opremljeno po najvećim svjetskim standardima.

Već od 26. februara ove godine, urađene su i prve operacije na otvorenom srcu. Uspješno su operisane dvije bebe stare pet i šest mjeseci, koje su na svijet došle s teškim, urođenim srčanim manama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh