BiH

Izabrana najbolja saobraćajna patrola u BiH

U Sarajevu je u organizaciji “Auto Media Group” održana devetnaesta po redu manifestacija “Izbor automobila godine”, a u okviru akcije “Sigurnost na cestama” koja se provodi u saradnji sa Ministarstvom komunikacija i transporta BiH, dodijeljeno je i posebno priznanje za najbolju saobraćajnu patrolu u Bosni i Hercegovini.

Nijaz Tahto i Radoslav Todorović - MUP.KS.gov.ba

Advertisements

Nadležni u Upravi policije MUP-a KS su kandidovali saobraćajnu patrolu koju sačinjavaju Nijaz Tahto i Radoslav Todorović, policijski službenici Jedinice za saobraćaj Uprave policije.

Kako je saopšteno iz MUP-a KS, Tahto i Todorović su svojim efikasnim i stručnim radom dali značajan doprinos poboljšanju stanja sigurnosti saobraćaja na putevima na području Kantona Sarajevo, te su stoga kandidovani i na koncu i nagrađeni laskavim priznanjem “Najbolje saobraćajne patrole u BiH”…

“Dodijeljeno priznanje, osim za nagrađene, je značajno i za nadležne službe Uprave policije MUP-a KS, jer predstavlja priznanje za ukupna nastojanja i napore uložene u poboljšanja stanja sigurnosti saobraćaja, kao jednog od najznačajnijih segmenata svakodnevnog života svih građana Kantona i cijele Bosne i Hercegovine”, navodi se u saopštenju MUP-a KS.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh