BiH

Otvorene prijave za “Soft Skills Academy Sarajevo 2018”

Želja za usavršavanjem i unapređivanjem znanja, kako kroz formalno, tako i neformalno obrazovanje je ono što pojedinca odvaja od mase i pruža mu prednost nad konkurencijom pri zapošljavanju. Upravo je to ono što “Soft Skills Academy Sarajevo” omogućava svojim učesnicima.

Soft Skills Academy Sarajevo - PR/Haber.ba

Advertisements

“Soft Skills Academy Sarajevo” je besplatna trodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina, koja podstiče studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru. Od samih početaka, primarni fokus ove radionice predstavljaju soft skills treninzi odnosno treninzi tzv. mehkih vještina kao što su rad u timu, prezentacijske i komunikacione vještine, vremensko planiranje, upravljanje projektima, rješavanje konflikata i liderstvo, na čijem razvoju studenti inače nemaju priliku da rade, jer iste premašuju okvire postojećeg obrazovnog sistema.

Nakon što su se prethodne radionice pokazale kao izuzetno uspješne i imale značajan odziv među studentima, Udruženje studenata elektrotehnike, Lokalni komitet Sarajevo odlučilo je da organizuje šestu po redu “Soft Skills Academy Sarajevo” koja će se održati od 9. do 11. marta 2018. godine

Pravo učešća ostvaruju studenti svih fakulteta u Sarajevu koji će imati priliku steći i unaprijediti svoje sposobnosti te istovremeno vršiti i međusobnu razmjenu iskustava. Prijaviti se možete od 15.01.2018. putem web stranice www.softskillsacademy.ba/prijava, a prijave su otvorene do 23.02.2018. godine.

Više informacija o samom projektu i novostima možete pronaći na web stranici www.softskillsacademy.ba, kao i na Facebook stranici Soft Skills Academy Sarajevo.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh