BiH

Danas sjednica Vijeća ministara BiH

Na današnjoj sjednici, Vijeće ministara BiH će razmatrati Nacrt zakona o elektronskim komunikacijama, čiji je predlagač Ministarstvo komunikacija i saobraćaja BiH.

Sjednica Vijeća ministara BiH - Twitter

Advertisements

Na dnevnom redu bi trebao biti i Prijedlog odluke o dodjeli grant sredstava za rješavanje problema Roma u oblasti stambenog zbrinjavanja u BiH za 2017. godinu, kao i Prijedlog odluke o dodjeli grant sredstava Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH za 2017. godinu.

Vijeće ministara bi, također, trebalo razmatrati i Nacrt odluke o ratifikaciji Ugovora o osnivanju Transportne zajednice između Evropske unije i strana potpisnica iz jugoistočne Evrope: Albanija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Srbija i Kosovo…

Kako je najavljeno u dnevnom redu, bit će razmatrana i Informacija o ukupnim aktivnostima Direkcije za evropske integracije u vezi s upravljanjem procesom evropskih integracija, kao i Treći kvartalni izvještaj o provedbi mjera iz Akcionog plana za realizaciju prioriteta iz Izvještaja o Bosni i Hercegovini za 2016. godinu.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh