BiH

Sjednica Vijeća ministara BiH pomjerena za sutra

Sjednica Vijeća ministara BiH koja je bila zakazana za danas pomjerena je za sutra, 21. decembra.

Vijeće ministara BiH - Anadolija

Na sutrašnjoj sjednici trebao bi biti razmatran Nacrt odluke o ratifikaciji Ugovora o osnivanju Transportne zajednice između EVropske unije i strana potpisnica iz jugoistočne Evrope: Albanija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Srbija i Kosovo.

Također, trebao bi biti razmatran i Nacrt zakona o elektronskim komunikacijama, koji je predložilo Ministarstvo komunikacija i saobraćaja BiH…

Na dnevnom redu bi trebalo da se nađe i Prijedlog odluke o dodjeli grant sredstava za rješavanje problema Roma u oblasti stambenog zbrinjavanja u BiH za 2017. godinu te Prijedlog odluke o dodjeli grant sredstava Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH za 2017. godinu.

Vijeće ministara BiH bi, kako je najavljeno u dnevnom redu, trebalo razmatrati Informaciju o ukupnim aktivnostima Direkcije za evropske integracije u vezi s upravljanjem procesom evropskih integracija, kao i Treći kvartalni izvještaj o provedbi mjera iz Akcionog plana za realizaciju prioriteta iz Izvještaja o Bosni i Hercegovini za 2016. godinu.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh