BiH

Zbog saobraćajne nesreće obustavljen saobraćaj na putu Maglaj-Doboj

Zbog saobraćajne nesreće na magistralnom putu M-17 Maglaj- Doboj (u mjestu Poljice), saobraćaj je potpuno obustavljen do daljnjeg.

Policijska intervencija - daytondailynews.com

Do završetka policijskog uviđaja, saobraćaj se odvija lokalnim obilaznicama.

Zbog niskih temperatura kolovozi su mjestimično zaleđeni i klizavi ovoga jutra. Slab snijeg pada na području zapadne i jugozapadne Bosne…

Ugaženog snijega ili leda na kolovozu ima na dionicama u višim planinskim predjelima, a posebno planinskim prevojima: Rostovo (Novi Travnik- Bugojno), Karaula (Olovo-Kladanj), Lanište (Bosanski Petrovac-Ključ), Oštrelj (Bosanski Petrovac-Drvar), Ripač-Vrtoče (Bihać- Bosanski Petrovac), kao i putni pravac Mlinište-Glamoč-Priluka.

Na magistralnim putevima M-16.2 Jablanica-Prozor i M-14.2 Resanovci-Drvar, kao i na dionicama regionalnih puteva R-413 Karanovac-Turbe i R-467 Olovo-Ribnica, zbog odrona, saobraća se naizmjenično-jednom trakom.

Iz BIHAMK-a upozoravaju na učestale odrone zemlje ili kamenja i na ostalim putevima u BiH, a posebno na dionicama koje prolaze kroz usjeke, kao i preko planinskih prevoja.

Na dionicama u zapadnim i južnim krajevima skreće se pažnja na jače udare vjetra.

Trenutna zadržavanja na graničnim prelazima nisu duža od 30 minuta.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh