BiH

Banja Luka: Kompletna rekonstrukcija dva paviljona Studentskog centra “Nikola Tesla”

Kompletna rekonstrukcija prvog i drugog paviljona Studentskog centra “Nikola Tesla” u Banja Luci, radit će se po hitnom postupku.

Studentski centar "Nikola Tesla" Banja Luka- Anadolija

Zbog štete koju je ovaj centar pretrpio usljed nevremena, danas je održan sastanak rukovodstva Studentskog centra i predstavnika resornog ministrastva.

Kako je kazao direktor Studenstskog centra “Nikola Tesla”, Zoran Babić na sastanku je dobio usmeno obećanje da će se po hitnom postupku ući u proceduru kompletne rekonstrukcije, što je i bio plan, a nevrijeme je samo doprinijelo da se ovaj proces ubrza…

Kako je istaknuto, prva faza obuhvata postavljanje kvalitetnog krova na svim paviljonima, kako ne bi ulazila voda i kako bi se zaštitili od daljeg propadanja.

Druga faza podrazumijeva unutrašnju sanaciju, a studenti će se useliti kada im nadležna inspekcija utvrdi da nema vlage ni bilo kakve opasnosti po zdravlje.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh