BiH

Goražde: Zaplijenjena tekstilna roba bit će ustupljena socijalnim ustanovama

Porezna uprava Federacije BiH – Kantonalni porezni ured Goražde, nedavno je u postupku prinudne naplate zaplijenio tekstilnu robu čija je procijenjena vrijednost 5.762,44 KM.

Ilustracija

Sva zaplijenjena tekstilna roba ustupljena je Ministarstvu za socijalnu politiku, zdravstvo, raseljena lica i izbjeglice Bosansko-podrinjskog kantona (BPK) Goražde.

Advertisements

Radi se muškoj, ženskoj i dječijoj odjeći koja će, po zaključku Vlade BPK-a Goražde, putem nadležnih javnih ustanova i institucija biti podijeljena socijalno najugroženijim kategorijama stanovnika, a na osnovu dobivene saglasnosti Federalnog ministarstva rada i socijalne politike i Federalnog ministarstva finansija…

Imovina je zaplijenjena od poreznih obveznika koji obavljaju trgovinsku djelatnost i ostala je neprodata u postupku prinudne naplate dužnih javnih prihoda.

Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh