BiH

Od 1. augusta talgo voz na relaciji Sarajevo – Doboj – Banja Luka

Novost u saobraćanju vozova na prugama Željeznica RS je “talgo” voz koji će, umjesto relacije Sarajevo – Doboj, od prvog augusta saobraćati na relaciji Sarajevo – Doboj – Banja Luka, s dolaskom i polaskom iz stanice Doboj u 18.58/19.03 sati, stanice Stanari 19.26/19.27 i dolaskom u stanicu Banja Luka u 20.31 sat, piše “Fena”…

Talgo vozovi Željeznica FBiH - Anadolija

Od 2. augusta, “talgo” voz će, umjesto dosadašnje relacije Doboj – Sarajevo, saobraćati na relaciji Banja Luka – Sarajevo. Polazak iz Banje Luke je u 05.28 sati, Stanara u 06.35, a u Doboj stiže u 06.58 sati i nastavlja za Sarajevo u 07.07 sati.

Advertisements

Za “talgo” vozove obavezna je rezervacija uz voznu kartu za sve putnike, čija cijena iznosi jednu KM.

Također, izmjene i dopune u redu vožnje Željeznica RS odnose se i na relaciju Doboj – Petrovo Novo, gdje od 1.augusta 2017. godine putnički voz saobraća na relaciji Doboj – Tuzla s polaskom iz Doboja u 19.28 sati i dolaskom u Tuzlu u 21.04 sati.

Voz koji saobraća na relaciji Petrovo Novo – Doboj od 2. augusta saobraćat će na relaciji Tuzla – Doboj sa polaskom iz Tuzle u 04.52 i dolaskom u stanicu Doboj u 06.28 sati.

U važećem redu vožnje od 1. augusta otkazuje se voz na relaciji Petrovo Novo – Doboj s polaskom iz stanice Petrovo Novo u 20.28, a od 2. augusta i voz na relaciji Doboj – Petrovo Novo s polaskom iz stanice Doboj u 04.38 sati.

Izmjene i dopune reda vožnje Željeznica RS, kako je saopšteno, dogovorene su sa Željeznicama Federacije BiH uz saglasnost Vlade bh. entiteta RS.

Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh