BiH

Vijeće ministara BiH sutra o izvršenju budžeta institucija BiH za 2016. godinu

Vijeće ministara BiH bi na sjednici zakazanoj za sutra trebalo da razmatra Izvještaj o izvršenju budžeta institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obaveza BiH za 2016. godinu.

Sjednica Vijeća ministara BiH - SlobodnaEvropa.org

Advertisements

Predviđeno je i razmatranje Nacrta sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Srbije o izgradnji i uspostavljanju novog zajedničkog graničnog prijelaza, na lokaciji Bratunac – Ljubovija sa Izvještajem o obavljenim pregovorima i Informacija o realizaciji projekta izgradnje novog zajedničkog graničnog prijelaza na lokaciji Bratunac – Ljubovija i okvirni plan aktivnosti, prenosi “Fena”…

Na dnevnom redu bi, između ostalog, trebalo da se nađe i Analiza vanjskotrgovinske razmjene BiH za period januar – mart 2017. godine, kao i Izvještaj o stanju u oblasti sigurnosti hrane u BiH za 2016. godinu.

Trebao bi biti razmatran i Prijedlog odluke o odobravanju ulaska i boravka u Bosni i Hercegovini pod posebnim uvjetima.

Pred državnim ministrima bi se trebala naći i Informacija o uspostavi i razvoju Mreže računovodstvenih podataka poljoprivrednih gazdinstava (FADN) u BiH kao i Informacija o postupcima po žalbama u vezi s naknadom štete za topli obrok, prijevoz, regres i odvojeni život sudijama i tužiocima Suda i Tužilaštva BiH.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh