BiH

Sezona počinje 1. juna: Objavljene nove cijene ulaznica za “Panonska jezera” u Tuzli

Javno komunalno preduzeće “Pannonica” objavilo je novi cjenovnik ulaznica za kompleks “Panonskih jezera” u Tuzli.

Panonska jezera, Tuzla - Facebook

Cijene dnevnih ulaznica su više u odnosu na prethodnu sezonu, a do povećanja je došlo zbog, kako je rečeno u upravi, enormno visokih troškova.

Dnevne ulaznice za odrasle tokom juna te od 16. do 31. augusta koštat će 4 KM, dok će u špici sezone od 1. jula do 15. augusta, cijena biti 5 KM.

Cijena povlaštenih ulaznica za penzionere, RVI i civilne invalide iznost će tri, odnosno četiri marke u špici sezone.

Djeca starosti do dvije do sedam godina, plaćat će dvije ili tri marke ulaz na Panonska jezera, ovisno o kom se dijelu sezone radi.

Popodnevna ulaznica (od 17 sati) koštat će dvije, a u špici sezone tri marke, dok će djeca i povlaštene kategorije plaćati jednu ili dvije marke tokom špice (od 1. jula do 15. augusta).

Prošlog ljeta cijena redovne ulaznice iznosila je 3,5 KM, a tokom vikenda cijena je bila viša za pola marke. Cijena za djecu do sedam godina iznosila je 1,5, odnosno dvije KM.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh