BiH

Vijeće ministara BiH danas o finansiranju Koridora Vc

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine razmatrat će danas na sjednici Nacrt ugovora o finansiranju izgradnje Koridora Vc – Zenica Sjever između BiH i Evropske investicione banke.

Vijeće ministara BiH - Faktor.ba

Advertisements

Na dnevnom redu je i Nacrt amandmana na Okvirni sporazum o kreditu od 13. maja 2014. godine između BiH i Razvojne banke Vijeća Evrope za finansiranje Projekta zatvaranja kolektivnih centara.

Pred ministrima je i Prijedlog odluke o visini osnovice za obračun plate zaposlenim u bh. institucijama, te Prijedlog odluke o visini regresa za godišnji odmor za 2018. godinu, a te dokumente pripremilo je Ministarstvo finansija i trezora, najavljeno je iz Službe za informisanje Vijeća ministara BiH.

Ministri će biti upoznati i o Informaciji koju je pripremila Direkcija za evropske integracije o pripremi sektorskih planskih dokumenata za IPA II za period od 2018. do 2020. godine, a izjašnjavat će se i o Prijedlog srednjoročne strategije upravljanja dugom BiH, prenosi “Fena”…


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh