BiH

Javni poziv Federalnog zavoda za zapošljavanje trajao DVIJE MINUTE, podijeljeno 18 miliona KM!

Samo desetak minuta nakon što je Javni poziv otvoren agenciji Patria javio se jedan poslodavac koji se htio prijaviti na poziv, ali je već u 8:02 odbijen s obrazloženjem da prijava nije prihvaćena jer nema više sredstava na raspolaganju.

Javni poziv Federalnog zavoda za zapošljavanje - NAP

Advertisements

Federalni zavod za zapošljavanje objavio je 28. aprila Javni poziv za nezaposlene i poslodavce za program sufinansiranja zapošljavanja. Iz Zavoda su na svojoj internet stranici obavijestili sve zainteresovane da će program biti otvoren 8. maja, odnosno jutros, u 8 sati, piše “NAP”…

Međutim, samo desetak minuta nakon što je Javni poziv otvoren agenciji Patria javio se jedan poslodavac koji se htio prijaviti na poziv, ali je već u 8:02 odbijen s obrazloženjem da prijava nije prihvaćena jer nema više sredstava na raspolaganju!

Zvuči nevjerovatno da je Zavod za zapošljavanje za samo dvije minute uspio podijeliti 18 miliona KM koliko je bilo predviđeno ovim pozivom.

Postavlja se pitanje da li su sredstva uopšte podijeljena ili su neke firme unaprijed imale pripremljene aplikacije koje su poslali tačno u 8 sati, te da je tako u samo dvije minute podijeljeno 18 miliona KM.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh