ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
BiH

Cijene ličnih dokumenata ostaju iste do kraja godine

Vijeće ministara BiH danas je donijelo odluku prema kojoj će sadašnje cijene ličnih dokumenata ostati nepromijenjene do kraja ove godine, javlja Anadolu Agency (AA).

Vijeće ministara BiH - News-blic.com

Vijeće ministara BiH je, na prijedlog Agencije za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH, donijelo je izmjene Pravilnika o cijeni ličnih dokumenata, po kojem će sadašnje cijene važiti do 31. decembra 2017. godine.

U međuvremenu, Agencija za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH, u saradnji s relevantnim institucijama, poduzet će očekivane aktivnosti u cilju smanjenja cijene ličnih dokumenata i o tome obavijestiti Vijeće ministara, saopćeno je nakon sjednice Vijeća ministara BiH.

Na sjednici Vijeća ministara BiH data je saglasnost za organizovanje glasanja državljana Republike Bugarske na teritoriji Bosne i Hercegovine 26. marta 2017. godine, povodom parlamentarnih izbora u Republici Bugarskoj. Glasanje će biti obavljeno u terminu od sedam do do 20 sati, u prostorijama ambasade Republike Bugarske u Sarajevu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh