BiH

Proljetni 72-satni tečaj permakulture u Mostaru

Ured za permakulturu HR u suradnji sa domaćinima Udruženjem građana Nešto Više i socijalnim poduzećem EkoDizajn d.o.o. Mostar organizira 72-satni tečaj permakulture po svjetskim standardima.

Permakultura - Facebook

Tečaj će se održati u drugoj polovini aprila/travnja, po metodologiji/satnici koja odgovara i ljudima koji rade, odnosno studiraju. Sveukupno, tečaj traje 10 intenzivnih dana (radnim danima kasno popodne /navečer, dva vikenda po cijeli dan), a cijena učešća iznosi 280 KM po osobi.

Advertisements

Tečaj obuhvaća teoriju, praksu, timsko istraživanje terena i dizajniranje prvog permakulturnog projekta na konkretnom primjeru. Polaznici koji odbrane svoje projekte na kraju tečaja, dobijaju certifikate po svjetskom standardu. Tečaj će predvoditi Ivan Gregov, instruktor permakulture iz Hrvatske sa najdužim stažem. Da bi se tečaj održao, minimalan broj polaznika treba da bude 15, a maksimalan broj mjesta na tečaju je 20 učesnika.

Prijave i uplate se primaju od danas, do popune minimalnog broja mjesta (15), a najkasnije do 10.04.2017. Javite se na e-mail mostar.sanja@gmail.com Učešće se potvrđuje isključivo uplatom, a u slučaju da na navedeni datum ne bude dovoljan broj polaznika, novci se vraćaju svima koji su do tada uplatili.

U slučaju da ste uplatili, ali iz nekog razloga odlučite ne možete učestvovati, preuzimate odgovornost da ćete pronaći novog polaznika koji će zauzeti Vaše mjesto (i na taj način vratiti svoj novac). Mi ćemo samo zamijeniti imena, odnosno podatke u prijavi. Na ovaj način osiguravamo dovoljno vremena voditelju tečaja i njegovim suradnicima da rezerviraju svoje vrijeme za Mostar, jer ako ne bude dovoljno interesa ovdje – da mogu negdje drugo obaviti ovaj važan posao 😉 Javite se, da širimo permakulturnu zajednicu! Svijet će biti puno ljepši!

Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh