ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
BiH

Pri izlasku iz sudnice Ljubo Seferović poručio: “Neka Alisa Mutap ide na poligraf”

Na Kantonalnom sudu u Sarajevu održan je nastavak suđenja Ljubi Seferoviću i njegovom ocu Bekriji zbog teškog krivičnog djela protiv sigurnosti javnog saobraćaja i za krivično djelo neukazivanja pomoći osobi povrijeđenoj u saobraćajnoj nesreći i krivično djelo sprječavanje dokazivanja, a u slučaju smrti Dženana Memića.

No image - Haber.ba

Danas su se kao svjedoci trebali pojaviti Vasvija, Elvira i Jasmina Seferović ali je Tužilaštvo KS odustalo od ovih svjedoka. Jedini svjedok koji se pojavio u sudnici bila je Hadžija Hopić, supruga drugooptuženog Bekrije Seferovića, piše “NAP“…

Ona je nakon što je sudija Igor Todorović tražio da se izjasni da li će svjedočiti ili ne odbila svjedočiti čime je današnji glavni pretres i završen.

Nastavak suđenja zakazan je za 7. februar u 12 sati kada će se kao svjedok pojaviti Muriz Memić, otac Dženana Memića. Svjedočit će i šest vještaka među kojima je i Abdulah Kučukalić koji je pregledao Alisu Mutap (bila sa Dženanom Memićem u vrijeme tragičnog događaja 8. februara).

Nakon što je suđenje završeno prilikom odvođenja Ljube Seferovića iz sudnice u pritvor on se obratio riječima: “Neka Alisa Mutap ide na poligraf”. Inače, od samog početka suđenja Ljubi i Bekriji Seferoviću između njih dvojice nema nikakve komunikacije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh