ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
BiH

DODIKOVA ZABRANA ZA TELEVIZIJU “N1”: Banjalučkoj ekipi nije dozvoljen ulazak u Palatu predsjednika (bh. entiteta) RS

Televizija “N1” skinuta je sa mailing liste Kabineta predsjednika bh. entiteta Republike Srpske, pa su uskraćeni za sve pozive, obavještenja i saopštenja u vezi sa radom Milorada Dodika.

Milorad Dodik - Biscani.net

Banjalučkoj ekipi “N1” Televizije danas je zabranjen ulazak u Palatu bh. entiteta Republike Srpske i prisustvo press-konferenciji Milorada Dodika, predsjednika bh. entiteta Republike Srpske.

Iz kabineta predsjednika bh. entiteta Republike Srpske, ekipi “N1” je usmeno poručeno da se ne nalaze na spisku, odnosno da nisu dobili godišnju akreditaciju za ulazak u Palatu bh. entiteta Republike Srpske.

“Uredništvo N1 Televizije, ekskluzivnog partnera za CNN, pravovremeno je i prema procedurama poslalo zahtjeve za godišnje akreditacije. Pismeni odgovor od nadležne službe u Palati (bh. entiteta) Republike Srpske nikada nije dostavljen, niti je N1 TV obaviještena o mogućim razlozima neuvrštavanja na listu medija akreditovanih za praćenje rada i aktivnosti u sjedištu predsjednika (bh. entiteta) Republike Srpske“, naveli su urednici te televizije.

Također, “N1” TV skinuta je sa mailing liste Kabineta predsjednika bh. entiteta Republike Srpske, pa su uskraćeni za sve pozive, obavještenja i saopštenja u vezi sa radom Milorada Dodika, prenosi “N1“…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh