BiH

Stilski namještaj za člana Predsjedništva BiH Dragana Čovića u iznosu od 20.900 KM

Predsjedništvo BiH ove godine obavilo je mnoštvo nabavki. Kupovali su se automobili, ćilimi, namještaj, kancelarijski materijal, pokloni, a obnovio se i trotoar te zelene površine ispred zgrade.

Dragan Čović - Nezavisne

Generalni sekretar Sekretarijata Predsjedništva BiH donio je odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača za nabavku i montažu stilskog namještaja za potrebe Predsjedništva BiH.

Prije tri dana prihvaćena je preporuka Komisije za nabavke za nabavku i montažu stilskog namještaja u vrijednosti od 20.900 KM bez PDV-a.

Posao je dobila firma “Sedžan Ingenering” iz Sarajeva, kao najbolji ponuđač. U najužem izboru našla se i firma “Ceste – Company” iz Kiseljaka, ali je njihova ponuda bila za 51 KM skuplja.

Za izvršenje ove odluke zadužen je i ovlašten Kabinet hrvatskog člana Predsjedništva BiH, Dragana Čovića, te Odjeljenje za javne nabavke i logistiku, kao i Odjeljenje za ekonomsko finansijske poslove, piše “N1“…


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh