BiH

Izetbegović sa suprugom na odmoru koji sam plaća

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović se sa suprugom nalazi u privatnoj posjeti, na četverodnevnom godišnjem odmoru u Austriji. Gospodin Izetbegović lično plaća troškove njihovog smještaja i boravka.

Bakir sa suprugom - NAP

Policijski službenici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine, koji su u pratnji gospodina Izetbegovića, pružaju mu, kao članu Predsjedništva BiH, obaveznu dvadesetčetveročasovnu zaštitu, na što ih obavezuju odgovarajući zakoni i propisi Bosne i Hercegovine kao i međunarodne obaveze, javlja “Fena”…

Kako ističu iz kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, navodi bečkog dnevnika “Der Standard” nisu tačni jer je na putu duplo manji broj od onog koji se spominje.

Austrijski dnevnik je objavio tekst o Izetbegovićevom boravku u Beču problematizujući korištenje službenih vozila i osiguranja, navodeći kako je nejasno da li je u pitanju službena ili privatna posjeta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh