BiH

Jednokratna isplata: Novac iz budžetskih rezervi prebačen na račune 35 radnika “Tuzla kvarca”

GRADONAČELNIK JASMIN IMAMOVIĆ DONIO ODLUKU

Gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović donio je Odluku o izdvajanju sredstava iz Tekuće rezerve Budžeta grada na ime jednokratne novčane pomoći za 35 uposlenika firme Tuzla kvarc

U skladu sa dogovorom, sa radnicima firme Tuzla kvarc d.d. Tuzla, i jučer postignutim sporazumom, gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović, donio je Odluku o izdvajanju sredstava iz Tekuće rezerve Budžeta grada, na ime jednokratne novčane pomoći za 35 uposlenika firme Tuzla kvarc, u ukupnom iznosu od 8.750,00 KM, odnosno 250,00 KM za svakog uposlenika.

Odluka je izvršena, te su odobrena novčana sredstva prebačena na račune uposlenika firme Tuzla kvarc d.d. Tuzla, saopštio je službeni portal Grada Tuzla.

U zavisnosti od toga, kod koje poslovne banke, uposlenici imaju otvorene račune, sredstva će u toku današnjeg ili sutrašnjeg dana biti na raspolaganju.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh