BiH

U BiH sutra pretežno sunčano vrijeme

U Bosni je danas bilo umjereno oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Sutra se u BiH očekuje pretežno sunčano vrijeme.

Mostar, BiH - Twitter

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -8 stupnjeva, Sokolac 1, Bugojno, Ivan-sedlo i Sarajevo 2, Prijedor, Sanski Most, Srebrenica i Tuzla 3, Zvornik 4, Bihać, Bijeljina i Zenica 5, Gradačac 6, Banja Luka, Doboj i Livno 9, Mostar i Trebinje 15, te Neum 17 stepena Celzijevih.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH sutra, prijepodne magla ili niska oblačnost u Bosanskoj krajini, na sjeveru i po kotlinama centralne i istočne Bosne, koja ponegdje može bit i dugotrajna.

Razvedravanje u drugom dijelu dana. U ostalim područjima sunčano. Vjetar slab, u Bosni promjenljivog smjera, a u Hercegovini sjeverni.

Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu BiH do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 9, na jugu od 9 do 14 stepena Celzijevih.

U Sarajevu, moguća je magla i niska oblačnost. Tokom dana, postupno smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura oko -3, a najviša dnevna oko 4 stepena Celzijevih, saopćeno je iz FHMZBiH, piše Fena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh