BiH

Kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima?

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati pretežno oblačno i nestabilno vrijeme. Širom zemlje su izgledni povremeni lokalni pljuskovi. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22°C. U Sarajevu djelomično vedro. Povremeno kiša može padati od sredine dana prema poslijepodnevnim satima. Najviša dnevna temperatura zraka oko 19°C.

Oblačno nebo - Twitter

U subotu će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno vrijeme. Povremeno uz slabu kišu ili lokalni pljusak. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 21°C.

U nedjelju se u Bosni i Hercegovini prognozira pretežno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi su izgledni u Bosni u poslijepodnevnim i večernjim satima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 21°C. prenosi “N1“.

U ponedjeljak će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno vrijeme. U Bosni lokalni pljuskovi su izgledni tokom cijelog dana, a u Hercegovini u poslijepodnevnim i večernjim satima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh