Film i TV

“NISI MALI, PONAŠAJ SE!” Zvezdan zasluženo dobio bukvicu, pa tražio MAGIČNU formulu da mu Ana oprosti!

Ni sam ne zna šta će…

Ana i Zvezdan - srbija danas

Miljana Popović se vratila nakon razgovora sa Anom Ćurčić do Bijele kuće, gdje je obavila razgovor sa Zvezdanom Slavnićem o njegovom ponašanju, piše Srbija Danas.

– Šta je bilo? – pitao je Zvezdan.

– Pusti je malo. Malo je pusti – rekla je Miljana.

– Ne diram je, ništa ne radim. Meni dovoljno što legnem sa njom tamo, tu je pored mene. I ja sam miran, ne moram da pričam sa njom – nastavio je Slavnić.

– Reči će same doći – nastavila je glumica.

– Ne diram je, majke mi, ona mene čačka. Šta god da kažem ne valja. Kad kažem, ne valja, kad ne kažem, ne valja, jedino da odem u jezero – rekao je Zvezdan.

– Ne postoji magični prah. Ja sad da udarim Brendona, ostala bi mu čvoruga, ne mogu kažem: “J*biga”. Ona želi da je pustiš malo – istakla je Miljana.

– Ja bih legao da je zagrlim, ali ne smem, nemam prava – dodao je Slavnić.

– Na mjestu zločina? – pitala je glumica.

– Izvrijeđala me je, j*bala mi je majku, ja sam rekao izvini, nije bilo dovoljno. Ja bih se izvinjavao cijelu noć – odgovorio je Zvezdan.

– Nisi mali, a ponašaš se kao mali – nastavila je ona.

– Ne znam šta da radim, ništa nije dobro šta radim. Ja sam samo rekao da mi je žao što je Anđela udarila ruku, ona kaže da ne mislim kako je ona. Kako da pokažem bol? Neka bude fer, uputi me gdje treba – govorio je Slavnić.

– Osluškuj – rekla je Miljana.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh